Stem op A.O.V. Oranje Nassau tijdens Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in jouw regio. Elk jaar stellen we hiervoor een bedrag beschikbaar. Dit bedrag mag je verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden krijgen hiervoor een aantal stemmen die zij op hun favoriete clubs mogen uitbrengen.  De Oranjevereniging Oranje Nassau is genomineerd in de categorie: Muziek, Kunst & Cultuur! 


STEM OP ONS VIA DEZE LINK!


Rabobank Stad en Midden Groningen steunt op deze manier de verenigingen en stichtingen in de regio. Met de Rabobank Clubkas Campagne laten we een aanzienlijk deel van de winst terugvloeien in de maatschappij. Wij stellen dit jaar maar liefst €150.000,- beschikbaar. Dit levert clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren!

Stem op jouw favoriete club!

Via de post hebben alle leden van Rabobank Stad en Midden Groningen een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze persoonlijke stemcode kun je van 11 tot en met 30 april 2019 op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toedraagt. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.smg@rabobank.nl. Vermeld in de mail je postcode en huisnummer, zo kunnen wij je sneller helpen.

Vorig bericht

AOV bedankt: